Mac n'cheese de coliflor (Versió Camil·la Kost)
INGREDIENTS (4 porcions)
200 g de bacó picat
1 coliflor gran tallat a trossos petits (només els caps)
150 g de formatge crema
80 ml de crema de llet (⅓ de tassa)
200 g de formatge cheddar
Una culleradeta de pebre vermell/paprika (opcional, per donar-li color)
Sal i pebre a gust
.
PREPARACIÓ
1. En una paella a foc mitjà-alt, cuini la cansalada/bacó durant 6 minuts o fins que estigui cruixent. Traieu la cansalada de la paella i reserveu.
2. Bulliu aigua en una olla gran amb una culleradeta de sal i afegiu el coliflor. Cobriu l'olla i cuini per 4 minuts, o fins que estiguin lleugerament tendres. Escórrer la coliflor i reservar.
3. A la paella del bacó, combineu el formatge crema, la crema, el pebre vermell i salpebreu. Revuelva per combinar, després cuini per 4 minuts, fins que estigui suau i espès.
4. Afegiu la coliflor, després afegiu el formatge cheddar. Revuelva fins que el formatge es fongui, després incorpori la cansalada.
5. Serveixi 4 bols i decoreu amb julivert.