Pa farcit Keto
(Versió Camil·la Kost)
INGREDIENTS (4 porcions)
MASSA








FARCIT









.

1. Preescalfar el forn a 200°C
.

2. En una paella amb una cullerada d'oli a foc mitjà
, salteu la carn i l'all per 5 minuts. Afegeix-hi la salsa de tomàquet i salpebra-ho a gust. Reserva.

3. En un bol gran apte per a microones, escalfa al microones el formatge mozzarella de la massa i el formatge crema
, de a intervals de 20 segons, fins fondre (1 minut).

4. Afegeix-hi els ous i barreja-ho bé
. Incorpora els ingredients secs: farina d'ametlles , farina de coco , goma xantana, llevat i sal a gust. Amassa amb les mans
fins a formar una massa fàcil de treballar.


5. Dividiu la massa en 2 i col·loqueu una de les pastes entre dos paper mantega. Estén la massa en forma de rectangle i retira el paper de dalt. Torna a tapar, volteja i retira el paper que hi havia a sota. Col·loca al centre de la massa la meitat del farcit de carn i el formatge. Enrotlla com si fos un pionono i tanca el pa dels costats. Repeteix.
6. Col·loca els pans en una safata per a forn coberta amb paper mantega pergamí. Pots pinzellar el topall amb mantega
i empolvorar parmesà (sec).

7. Porta al forn per 25 minuts
o fins a daurar la massa. Deixa-ho refredar per 10 minuts.

8. Gaudeix!

.

