Pa farcit Keto
(Versió Camil·la Kost)
INGREDIENTS (4 porcions)
MASSA
75 g de farina d'ametlles
15 g de farina de coco
150 g de formatge mozzarella, en fils
30 g de formatge crema
2 ous
2 culleradetes de goma xantana
1 sobret de llevat instantània
1 cullerada de formatge parmesà ratllat sec (opcional)
FARCIT
250 g de carn mòlta
1/2 cullerada d'oli d'oliva
2 dents d'all, picades
50 g de formatge mozzarella , en fils
50 g de salsa de tomàquet
Sal i pebre a gust
.
PREPARACIÓ
1. Preescalfar el forn a 200°C .
2. En una paella amb una cullerada d'oli a foc mitjà , salteu la carn i l'all per 5 minuts. Afegeix-hi la salsa de tomàquet i salpebra-ho a gust. Reserva.
3. En un bol gran apte per a microones, escalfa al microones el formatge mozzarella de la massa i el formatge crema , de a intervals de 20 segons, fins fondre (1 minut).
4. Afegeix-hi els ous i barreja-ho bé . Incorpora els ingredients secs: farina d'ametlles , farina de coco , goma xantana, llevat i sal a gust. Amassa amb les mans fins a formar una massa fàcil de treballar.
5. Dividiu la massa en 2 i col·loqueu una de les pastes entre dos paper mantega. Estén la massa en forma de rectangle i retira el paper de dalt. Torna a tapar, volteja i retira el paper que hi havia a sota. Col·loca al centre de la massa la meitat del farcit de carn i el formatge. Enrotlla com si fos un pionono i tanca el pa dels costats. Repeteix.
6. Col·loca els pans en una safata per a forn coberta amb paper mantega pergamí. Pots pinzellar el topall amb mantega i empolvorar parmesà (sec).
7. Porta al forn per 25 minuts o fins a daurar la massa. Deixa-ho refredar per 10 minuts.
8. Gaudeix!
.
TIP: Diverteix-te personalitzant el farcit. Què tal un farcit capresse o de pepperoni?.