Pancets de ricota Keto
(Versió Camil·la Kost)
INGREDIENTS (8 porcions)
185 g de formatge ricota (sencer)
65 g de farina d'ametlles
1 cullerada de llet d'ametlles
2 ous
1 culleradeta de pols per coure
1 sobret de stevia
1 pessic de sal
.
PREPARACIÓ
1. Preescalfar el forn a 180°C .
2. Col·loca tots els ingredients en un bol i barreja-ho bé amb una forquilla fins a combinar.
3. Greixar un motlle per a muffins amb mantega i distribueix la massa. Són pans petits i el motlle hauria de quedar només ⅓ cobert.
4. Forneja per 20 minuts o fins que en ingressar un escuradents, aquest surti sec.
5. Retira del motlle i gaudeix!
.
TIP: Aquests panxets poden ser dolços (pots col·locar més stevia i essència de vainilla i acompanyar amb una crema de llimona o melmelada de maduixa ) o salats (pots afegir una mica més de sal i untar amb mantega o bacó).
.