Pancets de ricota Keto

(Versió Camil·la Kost)
INGREDIENTS (8 porcions)
▪️ 185 g de formatge ricota (sencer)
▪️ 65 g de farina d'ametlles
▪️ 1 cullerada de llet d'ametlles
▪️ 2 ous 🥚
▪️ 1 culleradeta de pols per coure
▪️ 1 sobret de stevia
▪️ 1 pessic de sal 🧂
.
👩‍🍳 PREPARACIÓ
1. Preescalfar el forn a 180°C 🌡 .
2. Col·loca tots els ingredients en un bol i barreja-ho bé 🥣 amb una forquilla fins a combinar.
3. Greixar un motlle per a muffins amb mantega 🧈 i distribueix la massa. Són pans petits i el motlle hauria de quedar només ⅓ cobert.
4. Forneja per 20 minuts ⏲ o fins que en ingressar un escuradents, aquest surti sec.
5. Retira del motlle i gaudeix! 😋
.
💡 TIP: Aquests panxets poden ser dolços (pots col·locar més stevia i essència de vainilla i acompanyar amb una crema de llimona 🍋 o melmelada de maduixa 🍓 ) o salats (pots afegir una mica més de sal i untar amb mantega 🧈 o bacó).
.