2. Col·loca tots els ingredients en un bol i barreja-ho bé amb una forquilla fins a combinar.
3. Greixar un motlle per a muffins amb mantega i distribueix la massa. Són pans petits i el motlle hauria de quedar només ⅓ cobert.
4. Forneja per 20 minuts o fins que en ingressar un escuradents, aquest surti sec.
5. Retira del motlle i gaudeix!
.
TIP: Aquests panxets poden ser dolços (pots col·locar més stevia i essència de vainilla i acompanyar amb una crema de llimona o melmelada de maduixa ) o salats (pots afegir una mica més de sal i untar amb mantega o bacó).
Tengo Diabetes tipo 1 y no tomada hidratos para controlar la glucemia. Ahora con esta dieta vuelvo a disfrutar de arroz, pasta, bollería sin que afecte a mi glucemia. Sólo controlo la ingesta de grasa/proteína. Aún no lo creo. Todo me sabe a gloria. Gracias mil!!!
Lo pedí y al día siguiente en casa. Rapidez es poco. Me encanta la pasta konjac porque es menos "babosa y chiclosa" que otras marcas. Los croasanes también están muy buenos.
Me encanta la calidad de los productos, y el cuidado de ponen en la atención de los clientes. Rapidez en el envío, eficacia, buen embalaje.... Muy contenta con el servicio prestado.