Scons amb nabius Keto
(Versió Camil·la Kost)
INGREDIENTS (8 porcions)










.

1. Preescalfar el forn a 180°C
.

2. Barreja
en un bol mitjà tots els ingredients secs: la farina d'ametlles , la farina de coco , l' eritritol , la pols per enfornar i la sal.

3. Afegeix l' oli de coco
, la llet d'ametlles, l'essència de vainilla i l'ou. Barreja i pasta
fins a formar una massa.


4. Incorpora els nabius a la massa.
5. Estén la massa al gruix que agradis i forma els scones amb una forma rodona (o un got petit!). Repeteix, si sobra, fins a acabar de fer servir tota la massa. Alternativa: dóna una forma rodona a la massa i talla en forma de pizza
.

6. Col·loca els scones en una safata per a forn coberta amb paper mantega/pergamí o amb estora de silicona.
7. Forneja per 20 minuts
o fins a daurar la superfície.

8. Gaudeix!

.

