Scons amb nabius Keto
(Versió Camil·la Kost)
INGREDIENTS (8 porcions)
100 g de farina d'ametlles
30 g de farina de coco
45 g d' eritritol
¼ de tassa de llet d'ametlles
30 g d' oli de coco
1 culleradeta de pols per coure
1 culleradeta d'essència de vainilla
1 ou
50 g de nabius
1 pessic de sal
.
PREPARACIÓ
1. Preescalfar el forn a 180°C .
2. Barreja en un bol mitjà tots els ingredients secs: la farina d'ametlles , la farina de coco , l' eritritol , la pols per enfornar i la sal.
3. Afegeix l' oli de coco , la llet d'ametlles, l'essència de vainilla i l'ou. Barreja i pasta fins a formar una massa.
4. Incorpora els nabius a la massa.
5. Estén la massa al gruix que agradis i forma els scones amb una forma rodona (o un got petit!). Repeteix, si sobra, fins a acabar de fer servir tota la massa. Alternativa: dóna una forma rodona a la massa i talla en forma de pizza .
6. Col·loca els scones en una safata per a forn coberta amb paper mantega/pergamí o amb estora de silicona.
7. Forneja per 20 minuts o fins a daurar la superfície.
8. Gaudeix!
.
TIP: Pots acompanyar amb un glacejat barrejant una cullerada de formatge crema, un rajolí de crema de llet i un pessic de stevia.