Crutons a la Provençal Keto

(Versió Camil·la Kost)
INGREDIENTS (6 porcions)
CRUTONS







CONDIMENT




.

1. Preescalfar el forn a 180°C
.

2. En un bol mitjà, barreja
tots els ingredients de la massa: farina d'ametlles , ous, oli de coco , pols per coure, orenga i sal.

3. Passa la massa a un tupper/bol apte per a microones de la mida de sandvitx (12cmx12cm). Estén la massa i escalfa al microones per 2 minuts. Si el centre encara és cru escalfa per 30 segons més.
4. En un bol petit apte per a microones, escalfa la mantega per 20 segons al microones o fins a fondre. Afegeix-hi l'all, el julivert i la sal i barreja-ho bé.
5. Desemmotlleu el pa i talleu-lo en quadradets. Cobreix bé amb la mantega i barreja suaument amb una cullera
.

6. Col·loca els quadradets de pa en una safata apta per a forns coberta amb paper mantega/pergamí o estora de silicona.
7. Porta al forn per 15 minuts
o fins que el pa estigui daurat. Deixa-ho refredar per 5 minuts abans de servir.

8. Gaudeix!

.

.