Crutons a la Provençal Keto
(Versió Camil·la Kost)
INGREDIENTS (6 porcions)
CRUTONS
35 g de farina d'ametlles
2 ous
30 g d' oli de coco
1 culleradeta de pols per coure
1 culleradeta d'orenga
1 pessic de sal
CONDIMENT
30 g de mantega
2 alls , picats fins
1 cullerada de julivert fresc, picat
½ culleradeta de sal
.
PREPARACIÓ
1. Preescalfar el forn a 180°C .
2. En un bol mitjà, barreja tots els ingredients de la massa: farina d'ametlles , ous, oli de coco , pols per coure, orenga i sal.
3. Passa la massa a un tupper/bol apte per a microones de la mida de sandvitx (12cmx12cm). Estén la massa i escalfa al microones per 2 minuts. Si el centre encara és cru escalfa per 30 segons més.
4. En un bol petit apte per a microones, escalfa la mantega per 20 segons al microones o fins a fondre. Afegeix-hi l'all, el julivert i la sal i barreja-ho bé.
5. Desemmotlleu el pa i talleu-lo en quadradets. Cobreix bé amb la mantega i barreja suaument amb una cullera .
6. Col·loca els quadradets de pa en una safata apta per a forns coberta amb paper mantega/pergamí o estora de silicona.
7. Porta al forn per 15 minuts o fins que el pa estigui daurat. Deixa-ho refredar per 5 minuts abans de servir.
8. Gaudeix!
.
TIP: Ideals per col·locar en una amanida, una sopa… o menjar sols com snack!
.